РегионалниТоп новини

КАТАСТРОФА НА АМ СТРУМА И ПОЖАРИ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВСКО

Около 17:05 часа на 23.09.2020 г. на АМ „Струма“ в района на гр.Благоевград, лек автомобил „Форд Фокус“, управляван от 75-годишен водач от гр.София, навлизайки от дясната активна лента за движение в лявата без да се убеди, че е свободна бива застигнат и ударен в лявата задна част от лек автомобил „БМВ“. В резултат на удара лекия автомобил „Форд“ се удря в дясно в предпазна ограда, отскача, завърта се и попада в лявата активна лента за движение, при което отново е ударен. С болки в гърдите и гърба е пострадала 72-годишна жена, пътуваща в лекия автомобил „Форд“, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

На 23.09.2020 г. около 15:07 часа е получен сигнал за пожар гора в землището на с.Крушево. общ.Гърмен. Погасен от 2 екипа на РСПБЗН-Гоце Делчев. Щети: иглолистна гора. Причината за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.

На 24.09.2020 г. около 06:26 часа е получен сигнал за пожар в разпределително табло в кв. „Ораново“ гр.Симитли. Погасен от екип на РСПБЗН-Благоевград. Щети: разпределително табло и дървена дограма.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар