Регионални

Катастрофа в Якоруда има пострадал

На 13.01.2024 г. около 13:20 часа на ул. „Миланица“ в гр. Якоруда, лек автомобил „Лексус“ с 44-годишна водачка от гр. Казанлък, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост не е спазил необходимата дистанция и е допуснал ПТП с лек автомобил „Опел Вектра“ с 40-годишна водачка от гр. Якоруда. С фрактура на дясната ръка е пострадала водачката на лекия автомобил „Лексус“. Направените проби за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни.

На 14.01.2024 г. около 10:00 часа на кръстовище между ул. „Цар Симеон“ и ул. „Яне Даракчийски“ в гр. Симитли е настъпило ПТП между лек автомобил „Мерцедес“, чийто водач е напуснал автомобила и местопроизшествието и лек автомобил „Ситроен Ксара“ с 50-годишен водач от гр. Симитли. Водачът на лекия автомобил „Ситроен Ксара“ е пострадал с натъртване и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Направените му проби за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

  1. Около 03:20 часа на 14.01.2024 г. на ул. „Найден Геров“ в гр. Банско, от полицейски служители на РУ-Банско е спрян за проверка лек автомобил „Рено Клио“, управляван от 31-годишен чужд гражданин. С техническо средство е установено, че водачът на автомобила шофира с наличие на 1,23 промила алкохол в издишания въздух. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
Тагове

Свързани новини

Вашият коментар