Регионални

ЗИМЕН ПРАЗНИК -СЕМКОВО

Под патронажа на кмета на Община Белица за четвърта поредна година на 23.02.2019 /събота / се провежда „ЗИМЕН ПРАЗНИК – БЕЛИЦА – СЕМКОВО” 2019

Зимният празник в планинския курорт стартира през 2016 година, след дълго прекъсване по идея на кмета на общината . Миналата година празникът бе посетен от близо 2500 любители на зимните спортове, гости на курорта и жители на общината. Тази година организаторите на снежния празник очакват над 3000 посетители.
Любителите на зимните спортове ще имат възможност да участват в организираните от община Белица, ректората на Технически университет и Университета по архитектура, строителство и геодезия – София, зимни спортове.Семково
• Ски слалом
• Бридж – белот турнир
• Футбол на малки вратички
• Дърпане на въже
• Скачане с чували
Всички гости на курорта „Семково” ще имат възможност да се насладят на популярната изпълнителка на македонската, поп-фолк и забавната песен Райна и МФГ от с. Годлево , „Годлевски Великден “.
Участниците в ски слалома разделени в групи, мъже, жени, младежи и най-малък участник ще се борят за Купата на Кмета. Състезателите в спортните дисциплини Футбол на малки вратички , Дърпане на въже и Скачане с чували ще се борят за първите три места за които общината е осигурила златни, сребърни и бронзови медали.
В съботния ден /23.02.2019 г./ , Община Белица организира безплатен обществен транспорт с маршрути :
90 – 16.00 – Автогара Белица, площад “Брего” – Семково и обратно
9.00 – 16.00 – Дагоново – Белица – Семково и обратно
8.30 – 16.00 – Бабяк – Краище – Горно Краище – Семково и обратно
Снимка на Maia Padareva.

 

 

 

Facebook

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *