СпортТоп новини

Елитни плувци участват за “Купата на Средиземноморието” в Бургас

Гордост за Благоевград! Денис Койков и Калина Захариева участват в престижен турнир „Купата на Средиземноморието“ в Бургас

 Двама състезатели от СК „ГД Спорт“  Благоевград  – Денис Койков и Калина Захариева са включени  Националния отбор на България  по плуване за юноши и девойки. Националите се подготвят на лагер сбор  в комплекс Дианабат – София.

 

Елитните ни плувци ще представят България в престижния 27 турнир „Купата на Средиземноморието“. Тази година той се провежда в Бургас от 21 юни до 23 юни 2019  г. Участие в плувния турнир ще вземат състезатели от 17 държави. В състезанието са включени държави от басейна на Средиземно море, както и плувци от Белгия.

 

Традиционно в тези турнири отделните държави имат различна политика на участие. Франция, Испания, Израел, Гърция и Турция изпращат най-силните си състезатели. Италия традиционно участва с втория си отбор с изключение на миналата година в Лимасол.Останалите държави участват с най-добрите-Сърбия,Словения. Египет, Мароко, Босна и Херцеговина и България.

 

Община Благоевград пожелава успех на участниците!

 

 

 

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар