Регионални

Дупница-комисия трябва да изготви списък с улиците,които ще бъдат ремонтирани

новини Дупница

Комисия от Община Дупница започна окончателен оглед на уличната мрежа на територията на Дупница за предстоящата рехабилитация. В рамките на следващите дни до края на седмицата, комисията трябва да приключи работа и изготви списък с улиците, които ще бъдат ремонтирани. Минимум 17 500 кв.м. ще бъдат изкърпени, като някъде ще бъдат и цели улични участъци преасфалтирани, което ще бъде преценено след огледа. В уличната мрежа за рехабилитация не попадат тези, по които в момента тече ремонт или предстоят цялостно преасфалтиране през лятото. 400 000 лева задели за тази дейност от бюджета Община Дупница за тази година.
За селата, прогнозната минимална стойност е за 14 200 кв.м асфалт. Там обаче се предвидени и допълнителни дейности свързани с ремонтите. Комисията ще огледа селата съвместно с местните кметове и кметски наместници.
След сключването на договорите с изпълнителите, които бяха избрани по отделните позиции, на съвместна среща ще бъдат уточнени графиците и кварталите, откъдето ще започне рехабилитацията.
Тагове

Свързани новини

2 Коментари

  1. I’m really enjoying the design and layout of your site.
    It’s a very easy on the eyes which makes it much
    more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer
    to create your theme? Fantastic work!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *