Регионални

Дневен хороскоп, 16 март, събота

Дневен хороскоп, 16 март, събота

Ето какво предстои пред зодиите днес:

Овен
Днес се опитайте да не се поддавате на безпокойство. В мислите ви може да се зараждат какви ли не сценарии, но имайте предвид, че вероятността те да не се сбъднат е голяма. Ако се притеснявате за близък човек, по-добре му го кажете, вместо да се опитвате да го наставлявате и да му давате тон в живота.

Телец
Ако днес сте се вдъхновили от нещо, ще се трудите усърдно и ще проявявате завидно постоянство. Не губете време и покажете какво можете – денят е чудесен да се изявите и да творите на воля. В случай че не се чувствате въодушевени и реалността изобщо не отговаря на очакванията ви, може би е добре да се замислите какво наистина искате и дали не вървите срещу себе си.

Близнаци
В сравнение с предишните дни днес ще разсъждавате по-добре и ще се справите успешно с притесненията, които ви бяха обзели. Дори ситуацията да не се развива според очакванията ви, поне ще я оцените реалистично. Ако ваш близък има проблем, днес може да очаквате положителен развой.

Рак
През днешния ден ще се чувствате някак странно и няма да сте напълно сигурни дали правите онова, което се изисква от вас. Но е редно да осъзнаете, че не бива да живеете по нечии чужди стандарти. Доверете се на инстинкта си и няма да сбъркате. Не оставайте сами днес, излезте навън с близки или приятели.

Лъв
Днес работата и рутинните задължения ще се окажат най-добрият лек срещу емоционалните ви проблеми. Ако в душата ви е по-бурно, намерете си работа – това ще ви разсее, ще ви помогне да не изпадате в прекалени драми и да се съсредоточите върху настоящето.

Дева
Днес бъдете готови да посрещнете новите възможности, които се откриват пред вас. За да се възползвате от тях обаче, поддържайте оптимистична нагласа – сега тя ще е вашето най-силно оръжие в стремежа да постигнете подобрение в някаква област от живота си. Много от вас ще бъдете на любовна вълна и ще се впуснете в романтични приключения.

Везни
Днес може да се наслаждавате на душевно спокойствие и едва ли ще има нещо, което да ви разстрои или притесни. Вниманието на много от вас ще занимават лични и семейни въпроси – възможно е ваш близък да има нужда от помощ или от съвет.

Скорпион
Ако днес ви завладеят силни емоции и ви е трудно да се справите, може да ги опишете на лист – това ще ви помогне да излеете чувствата си, а и да си ги изясните. Денят е подходящ за почивка и за спокойни занимания, а не за активна дейност.

Стрелец
Днес може да изпитате усещане, че не получавате онова, от което имате нужда – от родител, от партньор или от друг човек. За съжаление, няма какво да направите – насила хубост не става. Единственият начин да се почувствате по-добре е да си дадете сами онова, което ви е потребно.

Козирог
Днес повечето от вас ще бъдете в добро настроение заради положителните промени, които се случват в някоя сфера от живота ви. Не се занимавайте с дреболии, а гледайте важните неща – ако те са наред, има всички основания да бъдете доволни. Денят е чудесен за учене – планирате ли някакви инициативи в тази насока, сега е моментът да се задействате.

Водолей
Ако днес трябва да решавате нещо, по-добре не разчитайте на здравия си разум. Или интуицията ви ще ви подскаже правилния път, или по-добре изчакайте докато мъглата се разсее и започнете да виждате по-ясно. Прекарайте известно време с любимите си хора.

Риби
Днес срещите и разговорите с приятели и познати ще ви се отразят чудесно, така че не отказвайте покана за събиране – особено ако сте необвързани и искате да имате връзка. Общуването ще ви донесе приятни емоции, а нищо чудно и някое ново запознанствa

6 трика за пестене на пари, докато пътешестватеEdna.bg
Тагове

Свързани новини

Вашият коментар