МестаРегионални

Ден на ученическото самоуправление в СУ „Неофит Рилски”- Банско

новини от Банско

Тази година 13 май в СУ „Неофит Рилски” премина под знака на ученическото самоуправление. Длъжностите и позициите, които получиха прогимназистите, бяха предварително разпределение със съдействието на Ученическия съвет и Марияна Георгиева, училищния психолог.
Ключът символично бе връчен от директора Елеонора Барякова, на Катерина Златева от VIΙ а клас пред цялото училище. Учениците, поели еднодневните си длъжности, заедно с отличителните знаци- получиха много задачи и отговорности.
Всички съвестно се заеха с интересната, но не чак толкова лесна задача и я изпълняваха внимателно и с уважение. Ð´ÐµÐ½ на самоуправлението
Учениците с „ най-високи позиции” усетиха тежестта на отговорностите.
“Директорът”, Катерина Златева, върна ключа на г-жа Барякова и сподели, че е уморена, но доволна от многото и разнообразни дейности, които е свършила през учебния ден. По думите ѝ, работата няма край, но заради доброто на училището и всички в него, трудът си струва.
Поредният наситен с емоции ден в СУ „Неофит Рилски” показа как знанията за кариерното развитие започват в родното училище и продължават цял живот.

 

 

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар