Общество

“Да докоснем сърцата на възрастните хора” гр.Кресна

великден в Кресна

В община Кресна стана неотменима традиция всички пенсионери и хора в риск и нужда да получават заслужено внимание и грижа по Великден и другите големи християнски празници. Благотворителната инициатива “Да докоснем сърцата на възрастните хора”, която е важна част от социалните ангажименти в програмата за управление на кмета на общината, г-н Николай Георгиев, се приема с нескрито удовлетворение и задоволство от всички.

На 24 и 25 април 2019 г., благотворителната акция за пореден път ще обхване хората в пенсионна възраст и риск, а подготвените повече от 1300 пакети ще достигнат до своите получатели, за да им засвидетелстват признанието на местната общност. Ð‘азар

В малката община под Пирин грижата за хората в нужда не е досадно задължение, а дълбоко осъзната необходимост, следствие от богатата душевност и благородство на хората !

“За мен, преди всичко като човек и след това като кмет, няма по-голяма награда от сълзицата щастие в очите на мой съгражданин, получил полагащото му се внимание и грижа”, казва кметът Георгиев и не може да скрие и своето вълнение.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *