МестаОбщество

Градоначалника на Белица г-н Ревански назначи още 20човека по проект ОП “Развитие на човешките ресурси”

новини Белица

Днес , градоначалника на община Белица назначи нови 20 човека на работа в изпълнение на проект по ОП “Развитие на човешките ресурси”
С назначените 20 човека, към община Белица вече работят 100 лица с увреждания за срок от 2 години в изпълнение на проект „Обучение за заетост“ на програмата за „Развитие на човешките ресурси“. Работните места са съобразени със здравословното състояние на хората. ” Много важен приоритет за мен е подобряване на инфраструктурата в общината, но още по – важни са хората . Грижата за възрастните хора и хората с увреждания, подкрепата на семейства с повишена отговорност към грижите за болни членове на семейството, насърчаване на взаимодействието между социалните и здравните услуги са ми особен приоритет. Снимка на Maia Padareva.

Още повече, че това е единствената възможност за тези хора за получаване на заетост. Затова се чувствам удовлетворен , че с назначаването на тези общо 100 човека даваме добра възможност да се чувстват жителите на общината пълноценни и желани в обществото”, сподели Радослав Ревански

За Места.Бг  Мая Падарева

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *