РегионалниТоп новини

Георги Икономов заедно с Александър Мацурев регистрираха в ОИК кандидатите за учстие в местните избори

Вчера в края на деня, заедно с Александър Мацурев – общински ръководител на ПП ГЕРБ – Банско и Петър Галчев – кандидат за кмет на Добринище, регистрирахме в ОИК кандидатите си за участие в местните избори,заяви Георги Икономов от своя фейсбук профил
Това официално постави края на моя втори мандат като кмет на Банско. Равносметката е отдавна направена – щастлив съм да живея и да се разхождам в Банско днес. Ако съдя по ежедневните си случайни и планирани срещи с вас, моите съграждани – харесвате го и вие. Все повече го харесват и гостите на града. Изграждането на всяка цветна алея, улица и сграда не просто съм планирал и следил внимателно, а съм преживявал със сърцето си. Защото красиво и проспериращо Банско беше моя цел като кмет, но и моя потребност като банскалия.
И понеже, както старата поговорка гласи “На хубавото лесно се свиква”, знам, че много повече ще се очаква и изисква занапред. И съм го планирал.
Влизам в битката за трети мандат само с едно обещание – да продължа да работя. Прозрачно, ефективно и амбициозно.
Ще разчитам много на подкрепата и конструктивната дискусия с новия състав на Общински съвет, в който вярвам, че ГЕРБ ще има мнозинство. Регистрирахме пълен брой кандидати за общински съветници, общо 17. Освен досегашните ми колеги, в листата намират място изявени общественици, просветни дейци, представители на бизнеса и младите хора. Радвам се, че Проф. Румен Пандев, един от най-известните ендокринни хирурзи в Европа, също е кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ, община Банско.

 

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *