МестаОбщество

В СУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ САТОВЧА УСПЕШНО БЕ ОТКРИТА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА.

новини Сатовча

В СУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ УСПЕШНО БЕ ОТКРИТА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА.

След дългата лятна ваканция дойде време за училище. Днес е 16 септември и всички ученици влязоха отново в любимите класни стаи, които през цялата учебна година ще пазят техните тайни.
Този ден е изключително специален и за всички учители, които нетърпеливо чакаха да мине лятната ваканция, за да се срещнат отново със своите ученици, да изживеят едни прекрасни моменти със тях и да създадат спомени, оставащи за цял живот.
Най- нетърпеливи от всички са първокласниците. Тези малки и неуверени момиченца и момченца прекрачват плахо, но със плам в очите за пръв път училищният праг, където с вълнение и обич ги посрещат техните учители. С тяхна подкрепа те ще отворят вълшебното прозорче към света на знанието – книгата.Снимка на Средно Училище Сатовча.
По традиция празникът започна с посрещане на училищното знаме. Г-н Джеват Дунчев – директор на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ училището заедно със своите асистенти Даниела Узунова и Исмаил Карамешинов от първи клас издигнаха българския трибагреник под звуците на националния химн. Първокласниците и техните учители г-жа Зайра Гадаахмед и г-жа Емилия Бошнакова бяха посрещнати на сцената с аплодисменти, за да ни покажат какво знаят от мама и тате, от баба и дядо и от детската градина, това е трамплинът, от който скачаме в училище. А училището е трамплинът, от който скачаме в училище!
Директорът на СУ Сатовча пожела учебната година да е силна и ведра, пълна с много положителни моменти и успехи.
Д-р Арбен Мименов – кмет на Община Сатовча пожела успешна и спокойна учебна година изпълнена с емоции и успехи.Снимка на Средно Училище Сатовча.
Асибе Чинджева майка на първокласника Исмаил Чинджев поздрави първокласниците, пожела успешна учебна година на всички и подчерта, че за да се постигне успех в училище никога не трябва да се къса нишката родител-ученик-учител.
Общинският съветник – г-жа Зайра Ибишева поздрави всички ученици и изненада първокласниците с подаръци.
След изпращането на училищното знаме би първият училищен звънец за тази учебна година и най-малките ученици преминаха през огромната шестица венец, символ на бъдещият им успех в училище.
Ръководството на СУ „Св. Св. Кирил и Методий “ с. Сатовча пожелава успешна и ползотворна учебна година на всички.

ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА
Снимка на Средно Училище Сатовча.
Снимка на Средно Училище Сатовча.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар