МестаОбщество

В СУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ САТОВЧА УСПЕШНО БЕ ОТКРИТА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА.

новини Сатовча

В СУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ УСПЕШНО БЕ ОТКРИТА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА.

След дългата лятна ваканция дойде време за училище. Днес е 16 септември и всички ученици влязоха отново в любимите класни стаи, които през цялата учебна година ще пазят техните тайни.
Този ден е изключително специален и за всички учители, които нетърпеливо чакаха да мине лятната ваканция, за да се срещнат отново със своите ученици, да изживеят едни прекрасни моменти със тях и да създадат спомени, оставащи за цял живот.
Най- нетърпеливи от всички са първокласниците. Тези малки и неуверени момиченца и момченца прекрачват плахо, но със плам в очите за пръв път училищният праг, където с вълнение и обич ги посрещат техните учители. С тяхна подкрепа те ще отворят вълшебното прозорче към света на знанието – книгата.Снимка на Средно Училище Сатовча.
По традиция празникът започна с посрещане на училищното знаме. Г-н Джеват Дунчев – директор на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ училището заедно със своите асистенти Даниела Узунова и Исмаил Карамешинов от първи клас издигнаха българския трибагреник под звуците на националния химн. Първокласниците и техните учители г-жа Зайра Гадаахмед и г-жа Емилия Бошнакова бяха посрещнати на сцената с аплодисменти, за да ни покажат какво знаят от мама и тате, от баба и дядо и от детската градина, това е трамплинът, от който скачаме в училище. А училището е трамплинът, от който скачаме в училище!
Директорът на СУ Сатовча пожела учебната година да е силна и ведра, пълна с много положителни моменти и успехи.
Д-р Арбен Мименов – кмет на Община Сатовча пожела успешна и спокойна учебна година изпълнена с емоции и успехи.Снимка на Средно Училище Сатовча.
Асибе Чинджева майка на първокласника Исмаил Чинджев поздрави първокласниците, пожела успешна учебна година на всички и подчерта, че за да се постигне успех в училище никога не трябва да се къса нишката родител-ученик-учител.
Общинският съветник – г-жа Зайра Ибишева поздрави всички ученици и изненада първокласниците с подаръци.
След изпращането на училищното знаме би първият училищен звънец за тази учебна година и най-малките ученици преминаха през огромната шестица венец, символ на бъдещият им успех в училище.
Ръководството на СУ „Св. Св. Кирил и Методий “ с. Сатовча пожелава успешна и ползотворна учебна година на всички.

ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА
Снимка на Средно Училище Сатовча.
Снимка на Средно Училище Сатовча.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *