МестаРегионални

В Разлог иска да подобри световен рекорд за най-много мотоциклети Yamaha TDM на едно място

новиниРазлог

Разлог очаква да подобри световен рекорд

На 11 май 2019 г., от 14.00 ч. пред клуб хотел “Мурите” в гр. Разлог, стотици мотоциклетисти ще се опитат да преборят досегашния световен рекорд. През 2016 г. в Чехия успяват да съберат и да се наредят един до друг 208 мотоциклета Yamaha TDM.
До момента участие в събитието на 11 май са заявили собственици на мотори Yamaha TDM от Австрия, България, Германия, Гърция, Италия, Полша, Румъния, Сърбия, Турция, Украйна, Унгария и Швейцария. Всички участници ще направят почетна обиколка на гр. Разлог, като в 17.00 ч. ще построят моторите си и на Централния площад. Гост на мероприятието ще бъде създателят на TDM, старши съветник в Yamaha Motor Europe и един от двигателите на Connected Motorcycle Consortium – Хенес Фишер. При поставяне на нов световен рекорд, Фишер лично ще подпише грамотите на участниците.
Събитието се организира от Сдружение „Yamaha TDM България“, с подкрепата на Община Разлог, Ямаха Бокс, Снабтекс, Meteo ride и Българска мотоциклетна медия и е по повод 10-годишнината от създаването на клуб „Yamaha TDM България“.Ямаха

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *