МестаОбщество

В ПМГ „Яне Сандански“гр.Г.Делчев се проведе Ден на ученическото самоуправление

новини от Гоце Делчев

Ден на самоуправление в ПМГ „Яне Сандански“

На 9 май- Денят на Европа, по традиция в ПМГ „Яне Сандански“ се проведе Ден на ученическото самоуправление. Учениците приеха инициативата  с ентусиазъм и вложиха изключително старание при превъплъщението си в ролята на  учители, служители и училищно ръководство. Те имаха възможност да осъзнаят преживеят ежедневните отговорности и  предизвикателствата пред възрастните по време на работата им  в училище.ПМГ Я.Сандански

Денят започна с кратка оперативка на училищното ръководство за разпределяне на задачите между директор, заместник-директори и педагогически съветник. Под ръководството на директора беше обявен конкурс за  най-приветлива стая. Специална  комисия от представители на учениците учители и заместник-директори определи 10а клас за победител. В 8г клас- в часа по философия се състоя и открит урок на тема “Денят на Европа”, като за блестящото представяне учениците учители получиха грамоти от ръководството на училището. Учениците учители в осмите класове запознаха своите съученици с преимуществата на това България да е членка на Европейския съюз.

Организаторите на Деня на ученическото самоуправлението благодарят на всички ученици, които се включиха и подходиха сериозно и отговорно към дейностите в днешния ден!

За Места.БГ предаде Евгения Попова – старши учител по български език и литература

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *