МестаОбществоТоп новини

В БАНСКО СЕ ПРОВЕДЕ ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА ЗА ДИРЕКТНИТЕ ПЛАЩАНИЯ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО ПРЕЗ 2020 ГОДИНА

В БАНСКО СЕ ПРОВЕДЕ ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА ЗА ДИРЕКТНИТЕ ПЛАЩАНИЯ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО ПРЕЗ 2020 ГОДИНА

В рамките на Националната кампания на Министерство на земеделието, храните и горите за директните плащания през 2020 г., в Банско беше екип от МЗХГ.
Срещите по програмата на земеделското министерство се провеждат в областните градове, но специалистите включиха и Банско в информационния си рейд с посредничеството на народния представител Александър Мацурев.
В Туристическия информационен център в Банско дойдоха много земеделски производители, животновъди и пчелари, за да разберат какви са новите моменти в условията по схемите за директни плащания, предстоящото в законодателството в сектор „Животновъдство“ и каква ще бъде Общата селскостопанска политика след 2020 г.
„Какви са възможностите за настоящата година и какво се планира за Общата селскостопанска политика след 2020 г. – това са въпроси, които вълнуват моите съграждани – земеделски производители, и нас като общинско ръководство. Имаме нужда от тази информация и от съдействие в процедурите за получаване на средства от производителите”, заяви кметът на Община Банско Иван Кадев, който откри срещата.
Екипът на МЗХГ беше воден от зам.-министър Янко Иванов. Експертите разясниха условията по схемите за директни плащания в Кампания 2020, предстоящите приеми по Програмата за развитие на селските райони за настоящата година, новите моменти в законодателството в сектор „Животновъдство” и Общата селскостопанска политика след 2020 г.

Тагове

Свързани новини

1 коментар

  1. I get pleasure from, cause I discovered exactly what I was
    having a look for. You’ve ended my 4 day long hunt!

    God Bless you man. Have a nice day. Bye

Вашият коментар