РегионалниТоп новини

Въжен парк в местноста “Бачиново” гр.Благоевград търси инструктори

 

Община Благоевград обявява свободни позиции за инструктори за въжен парк, намиращ се в местността „Бачиново“.

Документи се подават в кабинет 429 в сградата на Община Благоевград  до 1 март 2019 година. Необходимо е да бъде представена автобиография от съответния кандидат. Също така кандидатите трябва да имат поне завършено средно образование. Не се изискват трудов стаж и професионален опит. Предвид естеството на работа е желателно кандидатите да бъдат в добра физическа форма.въжен парк -Бачиново

Основната дейност на инструкторите в парка е да дават указания за безопасността на всеки един посетител, както и да следят за сигурността  на ползвателите. Процедурата по подбора на кандидата ще се извърши по документи и събеседване. За провеждане на събеседването кандидатите ще бъдат допълнително уведомени.

Паркът беше открит през есента на 2014 година. Атракцията е единствена по рода си в региона и представлява ред от въжени препятствия, които стимулират бързина, смелост, сръчност, ловкост и съобразителност.

Въжен парк е място за забавление и спорт, с кръгове, предназначени за различни възрастови групи.

Всички съоръжения отговарят на европейски стандарт за качество и сигурност. Ежедневно се проверява тяхната надеждност и сигурност.

 

 

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар