Регионални

Втори международен турнир по художествена гимнастика

Благоевград новини

 

Втори Международен турнир „Golden Pirin Cup” ще се проведе в Благоевград. Традиционното събитие ще бъде в рамките на 2 дни- 9 и 10 март в зала „Скаптопара“. В турнира участие ще вземат 430 грации от 15 спортни клуба от страната. Едни от най-силните клубове в страната ще представят своите грации. „Левски“, „Левски-Илияна“, „Левски-плюс“ ,ЦСКА както и по-нови клубове като „Море“ -Несебър, „Брилянт“ Пловдив, „Велбъжд“ Кюстендил, „Пирин-ЕМ“-Гоце Делчев, „Виктория „Перник, Отборите на Дупница,“Теа-Денс“ са само  част от отборите, които ще покажат финес, грация и талант.

Представителите на националния отбор на България Лъчезара Пекова и Леонор Божанова, както и на националния отбор на Македония -Рейчъл Стоянова също ще покажат сложни съчетания пред публиката в Благоевград.

Главен съдия на турнира ще бъде  Камелия Игнатова, световна и европейска шампионка от ансамбъл, съдия международна категория и представител на БОК.

Спонсори на спортното събитие са Метро, Хиполенд, Евтерпа, Зайо Байо, Издателство Фют, Екоботълс и др. Те са предоставили специални награди за гимнастичките, представили се по време на турнира.

 

 

 

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *