МестаОбщество

Връчиха свидетелствата за основно образование на седмокласниците от Трето ОУ”Братя Миладинови” гр.Г.Делчев

новини гр.Гоце Делчев

По оригинален начин и в специално изработена папка с логото на училището бяха връчени свидетелствата за завършено основно образование на седмокласниците от Трето ОУ „Братя Миладинови“, гр. Гоце Делчев. Плакети за успех Отличен 6,00 от трите години на обучение, също бяха връчени.

 

Церемонията по връчването на свидетелствата се състоя в Античния театър в гр. Пловдив – Европейска столица на културата 2019 г.

Г-жа Халачева – директор на училището, лично връчи свидетелствата за завършено основно образование на седмокласниците, като им пожела здраве, много бъдещи успехи и да бъдат горди от своите постижения. Директорът отправи и призив към учениците да продължават да обичат родината си и винаги да се завръщат в родния град, на родна земя, ако решат да отидат някъде по света; да се гордеят със своето основно училище и да продължават да издигат авторитета му, независимо от това, че ще бъдат ученици в друго учебно заведение занапред. Г-жа Халачева допълни, че за тях вратите на Трето ОУ „Братя Миладинови“ винаги ще бъдат отворени, а в него ще открият приятел в лицето на своите учители.

Емоциите за седмокласниците продължиха, тъй като връчването на свидетелствата бе само първият акцент от двудневното им посещение в Древен Пловдив.

Те имаха възможността да се разходят из Европейската столица на културата и да усетят незабравимото чувство на гордост и величие.Трето2

След разходката из Стария Пловдив, посещението на Римския стадион, учениците посетиха паметник „Съединението на България 1885 г.”; разгледаха изложбата “Преоткритият свят на Стара Европа” в Археологическия музей, в която са представини оригиналите на Панагюрското златно съкровище, Вълчитрънското златно съкровище, златните съкровища от Дъбене (Карловско) и Рупите (Петричко).

Учениците опитаха от различните кулинарни шедьоври, които Пловдив предлага, разхладиха се в горещия юлски ден около „Пеещите фонтани“ в градския пловдивски парк.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *