Регионални

Волен Сидеров – листата за евроизборите може да я води и Бате Харо

В случай, че патриотите се явим заедно, листата за евроизборите може да я води всеки. Може да я води и Красимир Каракачанов, и Валери Симеонов, Бате Харо, може да води листата, ако поиска. заяви на фейсбук страницата си Волен Сидеров.Но това не е от такова значение. По-важни са посланията и това каква ще бъде програмата, какви ще са програмните ни намерения. Европа е в момент, в който може да се еманципира. Навлизаме в нова фаза на европейското развитие. Къде са нашите политици, нашата философия и стратегия – няма ги.Изображението може да съдържа: 1 човек, изправен, океан, небе, на открито, вода и природаЩо се касае до мен, аз никога не съм изявявал желание да водя листа. Какво ще стане обаче, когато започнем да се разбираме за програмата ни за евроизборите. “Атака” винаги е била за падането на санкциите срещу Русия, НФСБ пък е пронатовска партия. В такъв случай е по-добре да се явим самостоятелно, вместо да започнем да се разграничаваме от позициите си. Все повече се очертава, че няма да сме заедно с коалиционните партньори.
Гледам, че медиите пърхат, тичат по коридорите в парламента. Нека бъдат спокойни, няма проблеми в рамките на управляващата коалиция.
В момента от “Атака” подкрепяме управлението парламентарно със седем човека. Дали мога да мина в опозиция? И това е възможно, ако компромисите, които правим преминат определа граница.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *