БизнесТоп новини

БТПП организира он-лайн обучение за предприемачи.Лекциите ще бъдат водени от собствениците на Амазон

БТПП организира предстоящо он-лайн обучение,  за предприемачи, които проявяват интерес да търгуват, ползвайки най-голямата платформа за електронна търговия в света – Amazon.

Онлайн лекциите ще бъдат водени от собствениците на AMZ Genesis, успешна консултантска фирма, предлагаща цялостни услуги за налагане на брандове, интернет реклама, управление на онлайн магазини и платформи за електронна търговия.

 

Обучението се състои от четири двучасови сесии, които ще се проведат в периода 16.06 – 25.06.2020 г. На успешно завършилите ще бъде издаден сертификат за участие. Участниците в обучението ще получат безплатна индивидуална консултация от обучителите като бонус.

Можете да намерите подробна информация за графика и учебната програма, профил на AMZ Genesis, регистрационен формуляр, и  видеофилм за обучението на следния адрес – https://drive.google.com/drive/folders/1xd8tDpLr0BTIKBuvGVvb4w2dj5xdA7ut

 За допълнителна информация относно обучението можете да се свържете с Димитър Паунов, Дирекция „Европейска интеграция и европейски проекти“, БТПП на тел. 02 8117 553.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар