Общество

БСП Белица в акция

новини Белица

По инициатива на ОбС на БСП – Белица, с доброволния труд на членовете на местната партийна организация, с финансовата и морална подкрепа на Община Белица, днес кметът на Община Белица Радослав Ревански и председателят на ОбС на БСП Христо Дунгьов, официално откриха още едно привлекателно място за отдих. Преди рязането на лентата Радослав Ревански сподели пред присъстващите граждани: “ Изключително съм щастлив за това, което се прави в нашия град, защото виждам в очите ви истинска радост. За да съм коректен трябва да кажа, че всичко, което виждаме тук, е по инициатива на ОбС на БСП, затова лично аз я наричам градинката на БСП. Това, че преди една година започнахме този проект, другите паркови градинки, и детската площадка разположена в непосредствена близост до площад „Брего“, които направихме , показва, че местната власт в лицето на общината, заедно с гражданите на Белица, наистина може да преобразят града, който всички ние обичаме. Вярвам, че това е само един етап от много хубавите неща, които ще се случат в Белица.

БСП1Използвам случая да благодаря пред всички вас на хората от бизнеса в лицето на Васил Чонков, който изгради чешмата и на Георги Пенчов, който изработи пейките в това прекрасно място за отмора. Пожелавам на всички да имате много приятни емоции тук от днес и оттук-нататък и заедно да направим градинката много по-посещавано място от децата, възрастните, младите хора и гостите на нашият малък и красив град като я опазваме.
Реновираната градинка е част от Програмата за развитие на Община Белица, раздел „Обновяване на градската жизнена среда“.

Мая Пъдарева
Тагове

Свързани новини

Вашият коментар