Общество

БСП Белица в акция

новини Белица

По инициатива на ОбС на БСП – Белица, с доброволния труд на членовете на местната партийна организация, с финансовата и морална подкрепа на Община Белица, днес кметът на Община Белица Радослав Ревански и председателят на ОбС на БСП Христо Дунгьов, официално откриха още едно привлекателно място за отдих. Преди рязането на лентата Радослав Ревански сподели пред присъстващите граждани: “ Изключително съм щастлив за това, което се прави в нашия град, защото виждам в очите ви истинска радост. За да съм коректен трябва да кажа, че всичко, което виждаме тук, е по инициатива на ОбС на БСП, затова лично аз я наричам градинката на БСП. Това, че преди една година започнахме този проект, другите паркови градинки, и детската площадка разположена в непосредствена близост до площад „Брего“, които направихме , показва, че местната власт в лицето на общината, заедно с гражданите на Белица, наистина може да преобразят града, който всички ние обичаме. Вярвам, че това е само един етап от много хубавите неща, които ще се случат в Белица.

БСП1Използвам случая да благодаря пред всички вас на хората от бизнеса в лицето на Васил Чонков, който изгради чешмата и на Георги Пенчов, който изработи пейките в това прекрасно място за отмора. Пожелавам на всички да имате много приятни емоции тук от днес и оттук-нататък и заедно да направим градинката много по-посещавано място от децата, възрастните, младите хора и гостите на нашият малък и красив град като я опазваме.
Реновираната градинка е част от Програмата за развитие на Община Белица, раздел „Обновяване на градската жизнена среда“.

Мая Пъдарева
Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *