БългарияЗонаМестаТоп новини

Благодарение на фалшивата антибългарска история Македония съществува като държава и нация

Да точно така уважаеми читатели,благодарение на фалшивата антибългарска история в Македония съществува нация. Нацията така е обвързана с фалшивата антибългарска история след 1944г,че ако тази история се поправи за да се каже истината македонската нация ще изчезне.

След 1944г в “свободна”Македония в рамките на Югославия,се започва масов геноцид над населението което се чуства българи за да се претопи в македонци. Македония се намира под засилен српски контрол,за да може българите да бъдат претопени в македонци,и по този начин да се се елиминира българският елемент в Македония,които до 1944г е доминантен. По този начин новата нация-македонската ще бъде верен сателит на Югославия.

Как се е извършил този геноцит?

Който се е осмелил да се декларира като българин е бил уволняван от работа,или е викан всеки ден в милицията за разпити и закани. Ако това не свършело работа го осъждали на затвор на “Голи оток” . Чрез страх от репресии българите започнали дори да не казват на децата си ,че са българи за да могат техните деца да не страдат,и да имат по-добър живот.

Така децата започнали постепенно да се претопяват в македонци,дори има случай и да станат голями антибългари благодарение на антибългарската пропаганда.

Навсякаде като са започне от училището където се изучава и до ден денешен за бугарскиот фашистички окупатор,за бугарските орди,за бугарските татари и много други свински епитети в тази държавичка се съдаде фалшива нация на антибългарска основа.

Тяхната история 90 процента е съставена за периода 19141-1944г,за да може по най-долният мерзавски начин българите да бъдат заклеймени като фашисти и окупатори.

Даже Илинденското въстание за първи път е чествано през 1969г,като са изчакали да няма живи илинденци,за да могат и илинденското възтание да го фалшифицират. Явно Титовите македонци ги е било страх да честват илинденското въстание след 1944 г защото имало много живи участници във въстанието,и ще са им били голяма опозиция на лъжите.

Тази нация съществува единствено на антибългарската гнусна фалшива история.Те вървят ръка за ръка,затова като удавник за сламка се държат за тази история,защото ако признаят истинската,просто нацията ще се растури.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар